Курс ароматерапия
КУРС ПО АРОМАТЕРАПИЯ
Курс ароматерапия
✨Програма и начин за записване в Онлайн курс по Ароматерапия
Сега ще ви дам пример за да съм напълно откровена с вас – създавайки първият си курс Въведение в ароматерапията не знаех какъв успех ще пожъне, беше прекрасно изживяване,обучих доста момичета как да изпозлват ароматерапията за себе си и в дома си,но той имаше цена, получи се точно това,което не исках да става,но човек се учи…продадох курса си и до там.. сега искам да направя нещо съвсем различно не искам да го продавам, а да го подарявам. Много често получваме дадени знания,но не ги прилагаме на практика и така си оставаме само с теорията,която не решава проблеми.
Толкова много хора не успяха да се включат в първото издание ,тъй като беше платено, толкова много хора имат маслата в къщи ,но не знаят как да ги използват или не могат да отделят средства и за курс и за маслата, разбирате ме на къде бия вече нали 😊 така се роди и идеята за това обучение,която аз доразвих с още няколко модула и две живи обучения, на които може да присъствате лично като част от обучението.
🌿 Участието в курса е безплатно, нужда е покупка само на етерични масла, тъй като ще имаме много практически занимания и формулиране на рецепти. Само когато имате маслата в къщи, в ръцете си може да усетите пълната им сила и мигновенно действие.
⚠️С всеки регистрационен комплект може да участвате в курса, след успешна регистрация в моя екип, ви включвам в групата на курсистите⚠️
Регистрационните комплекти ВИЖ В СЕКЦИЯТА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА
 
Правя това обучение за да създам общност, чувството за споделеност е безценно ,чувството,че не си сам в това е вдъхновяващо. Чувството, че съм вдъхновила толкова много хора, че съм им помогнала и че се е промени животът им – е невероятно. Благодаря ви за доверието, нашето пътешествие тепърва започва.
За това ако си част от моя екип или обмисляш възможността да се присъединиш, то това обучение е за теб.
 
8 седмици – 8 модула
8 видеа
1 любителски сертификат
Много знания и приятели, ДОСТЪП до ексклузивна група по ароматерапия, безплатен достъп до всички екипни лекции,работилници и събития.
Мноооого писмени материали, систематизирана информация в писмен и аудио вариант, рецепти, описания на всички базови и етерични масла, таблици, финален тест и любителски сертификат
( за всички и еднодневно живо обучение на специфични техники за нанасяне на етерични масла по точките на тялото – подходящо за всеки курсист,който може да присъства лично)
Затоврена Фб група само за курсистите, в която еженевно ще обсъждаме теми, касузи и задачи. 1 път седмично ще пускам видео запис,който ще имате време да изгледате когато вие можете със свое собствено темпо , да се запознаете с писмените материали и да обсъдим въпросите ви.
Теми:
✅Тема 1 :Въведение в ароматерапията -основи – какво представляват етеричните и бавози масла, методи на добиване, как работят ароматите, съхранение и срокове на годност, рискови групи противопоказания
✅Тема 2 : състав на етерични масла , рецепти за най-често срещани неразположения(имунитет, сън, травми, настинки и тн),терпаевтични свойства , начини на приложение на етерични и базови масла
✅Тема 3 : приложение на етерични масла – в ежедневието за здраве и красота – рецепти и трикове – естетическата част
✅Тема 4 : правилно комбиниране на ароматите, личен парфюм , правила за употреба и безопастност
✅Тема 5 : Емоционален аспект на етеричните масла – балансиране на чакрите
✅Тема 6 : Етерични масла при бременост, кърмене, бебета и деца
✅Тема 7 : Хормонален баланс с етерични масла и добавки
✅Тема 8 : специфични техники за нанасяне на етерични масла – живо обучение -целодневно – по избор
➡️ Бонус видео лекция Как да си направим домашен натурален сапун
 
Цена – за членове на екипа 98лв
Цена – с регистрационен комплект масла – 0лв
Цена – за всички останали – 280лв
 
Начин за записване :
1) Вариант – ако не си член на екипа ми – то избери си пакет с етерични масла и ги поръчай, трябва да са пристигнали при теб преди началото на курса
2) Вариант – ако си член на екипа ми – то пиши ми лично съобщение за да ти кажа как можеш да се включиш и ти в курса
Поръчвайки избраният сет с масла, вие заплащате само тяхната стойност – целият 8 седмичен курс е безплатен за вас, от мен за вас. За да се чувствате спокойни и уверени в употребата им, за да не се налага да търсите сами информаци, за да имате нужните знания да споделяте с другите и да се грижите за себе си и семейството си, за да тръгнете по нов път, ако това е повика на сърцето ви, за да има към кого да се обръщате при нужда.
Никога не съм искала да съм продавач на етерични масла и курсът и идеята ми бяха естествено продължение на желанията ми. Намирам успокоение и вдъхновение в предаване на знанията и вдъхване на кураж и подкрепа.
За това ако вече нямаш търпение и искаш тези знания -пиши ми Лс за да ти изпратя регистрационните комплекти и заедно да изберем подходящия за теб.
 
 
 
Важно – следи за нови дати на курса на
facebook.com/dihana
Най-близка дата – май месец 2021г.