Температура и етерични масла

Започвам поредица от публикации с цел споделяне на личен опит относно здравословното състояние на децата, имунна защита, хрема, кашлица, температура и справянето с тях с помоща на етеричните масла на Doterra.

Както всички знаят аз се знаимавам с масла вече повече от 5 години,но едва от година използвам терапевтичен клас масла и то не само за козметични цели,но и за лечение на често срещани неразположения. Използвала съм всякави лекарства и методи, тъй като първото ми детенце боледуваше често и само ,който е изпитал ужасът от това детето му да е болно,на лекарства дни наред,но подобрение да не настъпва ,знае за какво говоря. Няколко години бяхме в омагьосан кръг буквално,но аз се амбицирах и реших,че няма да живеем повече така,особено след раждането на втората ми дъщера,която е доста здраво и устойчиво дете,видях ,че живота може да протече и по по-различен начин. Вече няколко години консултирам семейства ,без да имам медицинско образование, споделяйки само опита си с тях и да отново боледуваме,но много леко и бързо, без усложнения и хоспитализации. да, етеричните масла спасиха здравето ни,

Днес ще представя първата тема от серията Детско здраве с етерични масла ,а именно Температурата!

Етеричните масла  работят най-добре при първи симптоми,но и при вече започнало заболяване,нужен е комплексен подход и упоритост. Етеричните масла не са вълшебни, свойствата им са доказани научно, те са най-общо казано силно концентрирана билка, билката в най-чистата и силна форма.
На картинката виждате бавоза рецепта за температура, но при по-упорита такава можете да използвате и етерични масла от

10. к Лимон + 10.к. Лавандула
дифузирайте тази смес в стаята като спазвате
за деца до 1г. -1к.
деца 1-2г. – 2-3к.
деца 2-3г.- 3-4к.
деца 3г.+ – 4-5к.

За мазане в 10мл базово масло
деца до 1г. – 1к.
над 1г.- 3к
над 2г.- 6к.
над 3+ -9к
Нанася се на сгъвките на тялото, тила,гр. стълб, стъпала

* За възрастни рецептата смес от етерични масла
10к Лимон+ 10к.Лавандула +10к.Мента в 10мл база

Ако нямате дифузер в къщи , може да прочетете статията за предимствата на този уред и защо е добре да се сдобием с такъв.

Contact Us