За Нас

52ff7f36d9d36ff864f91d2ee8b1881a 14368749_1134120963301310_6632933075703088187_n

Всички продукти на Дихана козметика са направени изцяло с натурални и органични суровини. В тях няма вложени  ИЗКУСТВЕНИ консерванти, оцветители,подобрители,тежки метали, минерални масла и др. В продуктите има вложени природни консерванти и емулгатори,които са естествени и се намират в природата,без това да е опасно за нашето здраве като-пчелен восък,растителен восък-жожоба,Tocopherol-Вит. Е, а всички етерични масла по в състава си задържат естествени съединения които са анти микробни,анти бактериални ,които предпазват продуктите от разваляне, дори при леките текстури,където е добавена  био флорална вода или друг хидрозол. Продуктите са тествани върху хора,не върху животни. Целия екип на Дихана Козметика са вегатарянци, защото ние обичаме нашите приятели и не се храним с тях,нито експериментираме върху тях

҉ Голяма част от суровините вложени в козметиката са от устойчиви стопанства, с био сертификати. Стремим се максимално да използваме  суровини от  нашите и близки до  тях географски ширини . Цялата линия е създадена изцяло за вас,за да бъдете щастливи,уверени и спокойни.

҉  В Дихана козметика работят хора с медицинско,козметично и ароматерапевтично образование, с дългогодишен опит в лечебната козметика и естетична медицина.

҉  В Дихана козметика е на почит  екологичния и природосъобразен начин на живот, за това ние приветстваме рециклирането на опаковките, разделното събиране на боклука , използване на опаковки от ествествени материали, благотворителна дейност,занаятите, горите,планините,езерата,реките и моретата,всички живи твари в материалния и нематериален свят.

҉ Указания за употреба:

Всички продукти на Дихана Козметика са със срок на годност-6м след отваряне,а ако се държат в хладилник спокойно могат да издържат до 9 м. и повече,но тъй като всеки продукт се прави според специфичките нужди на нашите клиенти и е винаги пресен(няма продукция на склад, за това е обособен и  този период за осъществяване на поръчка- до  4 работни дни) ние ви препоръчваме да го използване скоро след отваряне. Всеки продукт е придружен с кокетна дървена шатулка , за да можете да използвате кремчетата по-дълго и да бъдете спокойни  в употребата им.

҉ Срокове за изпълнение на поръчка са 4 работни дни. Дихана козметика си запазва правото на удължаване на сроковете с случай на форсмажорни обстоятелства или липсва на дадена суровина на пазара,защото никога няма да направим компромис с качеството,което предлагаме и няма да подведен клиентите ни,защото те са и наши приятели. Ние работим усърдно за името си.

След приемане и обработване на поръчката ще получите уведомителен e-mail,смс или лично обаждане за доуточняване мястото за  доставка на поръчката. Възможните вариянти са: доставка с куриерна фирма,като доставката е за сметка на клиента, лична среща с някой от нашите представители,директна поръчка от сайта,обвързана съответно с куриерска фирма или да отидете лично да си ги вземете от  някой наш партньор.

aHR0cCUzQSUyRiUyRnRoZW5lcmR5ZmFybXdpZmUuY29tJTJGd3AtY29udGVudCUyRnVwbG9hZHMlMkYyMDE1JTJGMTIlMkZSb3NlaGlwLWFuZC1HaW5zZW5nLUZhY2UtQ3JlYW0tUmVjaXBlLTMtSmFycy5qcGc=

Условия за ползване на сайта :

Регистрацията не е задължителна за пазаруване в онлайн магазина dihana-cosmetics.com. Ползвателят попълва регистрационна форма, в която посочва данните, необходими за издаването на фактура, както и валиден адрес за доставка, телефонен номер и e-mail адрес.

Клиентът има право да върне закупена от него стока от интернет магазина в срок от 7 /седем/ работни дни от доставката. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка и в добър търговски вид. В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 30 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него на e-mail адрес: dihanacosmetics@gmail.com. В случай на връщане на продукт и рекламация от страна на клиента, той е длъжен да се обади на телефон 0886633044 за да уведоми за своето желание. Връщането може да се осъществи всеки работен ден между 10:00 и 18:00 ч. Разходите за доставка на върнатата стока са за сметка на клиента.

Със зареждане на dihana-cosmetics.com всеки един потребител приема и има задължение да спазва настоящите Общи условия за цялото време на ползване на страницата, от първоначалното зареждане до напускането й.

.

Дихана Козметика си запазва правото да променя цените без предварително уведомление, както и да коригира сгрешена информация за стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовото представяне на продуктите, както и промяна на техния дизайн. Дихана Козметика има право по всяко време да променя съдържанието на dihana-cosmetics.com и настоящите Общи условия за ползването му, без да има задължение за предварително уведомяване на потребителите за промените. Изменените общи условия за ползване се публикуват на dihana-cosmetics.comи са достъпни за всички потребители.

Въпреки постоянната ни работа, свързана с логистиката на предлагания асортимент в dihana-cosmetics.com е възможно някой от избраните продукти да не е наличен в момента. В този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок.

 

Предоставената чрез dihana-cosmetics.com информация не трябва да се тълкува, като абсолютно достоверна и правилна, дори и ако същата се окаже такава. При възникване на съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля, винаги се обръщайте за медицинска консултация към вашия личен лекар или към квалифициран и трудоспособен лекар.

҉  Ние искаме нашите клиенти да са осъзнати натури,които вече имат отношение към този начин на живот и сами да потърсят нашата помощ без да се натрапваме излишно,но веднъж потърсиш ли ни,ние винаги ще сме на среща з разговор,консултация или просто на сладки приказки с чай и сладки. Можете да ни намерите на адрес:

www.dihana-cosmetics.com, във формата за контакти-Contact us

това-сме-ние

това-сме-ние

,

на e-mail -Dihanacosmetics@gmail.com ,

във  Facebook.com/DihanaCosmetics

или на тел: +359886633044

Имате възможност да се възползвате от безплатна консултация с наш представител по телефон или по e-mail

и на още няколко прекрасни места, при нашите партньори:
Козметичен салон за красота ‘Далия’-гр.София, ул.Позитано N:15,който е с работно време от 12:00-19:00

Our mission-better life. No more artificial colorants and dangerous SLS,no more parabens, no more toxic ingredients and petrol products.

Here in Dihana Cosmetics in nature we trust – Nature has it all.

Dihana Cosmetics is not only care for a beautiful skin.

It is a matter of taking informed decisions. To stay away from toxins and aggressive practices.

 

It is about your attitude towards yourself and the world around you.

 

We are small provincial family company of Eastern Europe. We use only organic materials to make our natural beauty products.

We are in close relations with small organic herb farms which products we use- only bio essential oils, base oils, traditional herbs, floral waters and extracts.

Our products are stored in glass bottles and jars with shabby-chick decoration to preserve valuable ingredients inside.

It is hand-made cosmetics with love and appreciations. Our desire is to live a sustainable life, without harsh chemicals in our meal and on our face and body.

We pick up very carefully every single element in our cosmetic. Every jar is full of fine oils and delicious aromas. Save to use even of children.

Dihana’s small jars and bottles are full of magic- natural magic. We can offer you face creams, face serums, eye serums, body lotions, body butters, body scrabs, face cleansers ,hair oils, face masks, hair masks, body oils bath salts and more..

We make small batches of every product and prefer to work with attitude. Also can make individual product for specific care.

 

I believe that your skin deserves better than the toxic ingredients, that are hidden behind many of the mass produced cosmetics. I also select the best, certified organic ingredients, that have proved their therapeutic uses for the skin for centuries.

 

All products from Dihana Cosmetics are fresh and handmade. I am really proud with the ingredients of my products, which you can find listed for each product. No Secrets! I am sure you will fall in love with them too!

 

Contact Us