100% чиста храна за вашата…Кожа

продукти

продукти

Все по-шеметно и забързано ни става,както повечето от вас знаят в момента сме в творчески подем,имайки предвит,че началото на пролетта ни чака най-вълнуващото събитие в живота на целия ни екип и поддтиквани от тези чувства не спираме да творим и да ви радваме. Тази седмица беше изключително плодотворна за бранда и за нашите клиенти.Набавихме си няколко нови масла,а билките,които събрахме лично през изминалото лято, почти са на привършване,но оставили ароматния си отпечатък. Ние от Дихана козметика използваме само лично подбрани,местни билки,които мацерираме(инфузираме).Това е процес на екстракция на благотворните влияния на дадена билка,потопена в базово масло(по избор) най-малко един лунен цикъл. Тази седмица са готови новите партиди от невен,лайка,смрадлика,бял равнец и арника,които влагаме в различни комбинации,в серумите и конфитюрите за лице. Имаме и специална секция за лечебни балсами,които са приготвени според индивидуалните нужди на нашите клиенти,най-често -атопичен дерматит,екземи,обриви и др.,а най-малкия ни клиент е на 3г.,което може да ви говори за сигурността и чистотата на продуктите и съставките ни.Благодаря много на майка му,която ни гласува доверие преди години(Благодаря ти Милена).
На снимката под или над тази статия виждате конфитюр за лице и тоник за лице изработени по поръчка за млада дама с чувствителна кожа.Съдържат идентични съставки за да си отиват като аромати и едновременно да си помагат.
+ Маточина – лекува бактериални инфекции и екземи.
+ Лайка – с успокоително, дезинфекционно, овлажняващо действие, стимулиращо кръвооросяването.
+ Розов цвят – притежава успокояващо, антисептично, заздравяващо и противовъзпалително действие.
+ Цвят невен – противомикробно действие, ускорява заздравяването на рани, полезен при акне, екземи, розацея, кожни петна.
+ Розмарин – заздравява капилярите и стимулира подмладяването на клетките, намалява мастната секреция и избистря кожата.
+ Флорални води – Маточина и Лавандула.
+ Етерични масла – Маточина, Палма роса, Петигрен
+БИО сертифицирани масла и местни билки
лосион за лице и конфитюр за суха кожа

лосион за лице и конфитюр за суха кожа

Contact Us